Medlemsförmåner

Desky, föreningens kontor på nätet är här!

Som en del av ÅUF:s service för medlemsföreningarna lanseras nu det digitala kontoret, Desky. Samtidigt som fler tjänster blir tillgängliga för föreningarna har även den så kallade rapportblanketten flyttat in i samma system.

Vad är Desky och vad ska vi med det till? Desky är egentligen en samling av olika tjänster och program. En del får ni kostnadsfritt genom ÅUF, därtill finns olika tjänster som ni som förening kan köpa till. Grundtanken är att tillhandahålla behövliga och säkra verktyg för föreningarna.

Hur gör man för att ta tjänsterna i bruk? För att få Desky till din förening, fyll i formuläret här nedan. Ange föreningens namn, din e-postadress samt uppgift i föreningen (t.ex. ordförande, kontaktperson, IT-ansvarig, kassör, sekreterare, styrelsemedlem). När vi mottagit din anmälan får du senast inom några vardagar ett e-postmeddelande med länk till din inloggning. När du fullföljt registreringen och loggat in är det bara att bjuda in övriga kolleger i föreningen och börja använda funktionerna. Du bjuder in en kollega genom att gå till Kolleger och välja lägg till kollega samt skriva in personens e-postadress och välja vilka rättigheter (kollega eller administratör) personen i fråga ska ha.

Mera om Deskys funktioner kan du läsa här

 

 
 

 

Skriv siffran 7 med bokstäver:

Med rätt redskap är halva arbetet gjort

 

För att underlätta för de föreningsaktiva har ÅUF tagit fram olika redskap för att sköta föreningarnas webbsidor, medlemsregister och bokföring.

 

Webbsidor              

Alla medlemsföreningar kan gratis öppna en webbsida via ÅUF. Det är mycket enkelt, bara att skicka grundmaterial ni önskar ska finnas på sidan direkt till auf@auf.fi. Därefter skapas en sida som är klar att publicera, men som ni givetvis kan jobba vidare på och lätt uppdatera med aktuell information.  En webbsida gör det enkelt för nya medlemmar och gäster som önskar hyra er lokal att hitta er. Olika modellsidor och länkar till de föreningar som redan har en webbsida via oss hittar ni här intill – låt dig inspireras och beställ en egen sida ni också!

 

www.auf.fi/foreningsnamn.

 

Webbuppdateringsprogrammet Digistoff 2

Webbsidorna uppdateras med ett redskap som heter Digistoff.